Nyttig!

Snart är påsken över och idag är min sista dag som vanliga Lina. I morgon är första dagen på fitnessfighten!!!

Jag är otroligt taggad, äta nyttig mat oh inget socker. Sen är det träning en timma varje dag. Så det är egentligen inte så stor ändring i vardagen. Jag får öka med 1-2 pass i veckan och tänka på vad jag äter +att jag ska äta mellis/mat var tredje timma!
Det har varit otroligt stora resultat på detta så man kör väldigt strikt i en månad! Så hoppas att april går fort!

Idag är vi hos fina pappa och Pia och ska få grillat!! Säsongens första ! Mums!

Trevlig fortsättning! Lina


Happy Light

Jag som funderade på en vit Happy Light eller en svart slinga med glödlampor...
Det blev faktiskt bara en, gissa vilken? Jag älskar min HappyLight!! Köpte dem på Epok i Linköping som nyöppnat butiken, det kändes som en bra början fast att de hade en hel del kvar... :) Det kan säkert bli en bra butik!
Eftersom att jag bara hittat dem på nätet så var jag såklart tvungen att slå till!! Och så pratade de om att senare ha mer produkter så att man även kan bygga sin egna sling med olika färger på bollarna, inte för att det skulle hända här hemma men kul idé !
 
Och så mycket som har hänt med mina lökar jag tog hem förra veckan!! Alldeles lagom till påsk! Här hemma påskstädar vi, jag kanske ska fortsätta hjälpa min sambo nu... GLAD PÅSK ALLA FINA!
 
 
-Lina

Lite påskpynt iallafall!

 
Jag tycker att det är dags att "påska" till det lite hemma redan nu, annars hinner man inte känna av det då det bara är en långhelg!  Så jag tog min lilla kartong i förrådet som det så fint och ordningsamt står PÅSK på, och eftersom att jag inte riktigt kom ihåg vad jag hade så blev det som lilla julafton, massor med pärlhönsfjädrar! Och vita fjädrar förstås!
Även mina fina ägg i luffarslöjd fick komma upp, i dessa ska jag sen sätta i några Penséer i, som några nu finns färdiga på jobbet! HÄRLIGT! Våren är på väg hörrni! :)

Här är lite av mitt påskpynt!
 
 
 
Och kommer ni ihåg att jag satte lökar i krukor i höstas? De har fått stå nere i lökkällaren under tropikhuset på jobbet, i Trädgårdsföreningen. Nu är det dags! De har tagits upp, vattnats på ordentligt och så kommer det ta ca en vecka tills det är klara och uppe! Fina vita Påskliljor och två sorters Tulpaner!
 
                

Instagram

Har ändrat namn på instagram! Nu hittar ni mig på homeby_lina !


Vitrinskåp

Jag har många gånger letat efter ett lagom stort och snyggt vitrinskåp till vardagsrummet, men utan några större resultat. jag har sökt överallt på nätet och många gånger kollat begagnat för att själv kunna fixa om det så att det blir som jag vill ha det!
Till slut efter att ha sökt på specifikt namn på IKEA så kom det perfekta skåpet upp! Konstigt nog så kommer det inte upp om man söker på vitrinskåp...

Så precis som jag är, ska de ske ska de ske nu, så tog jag bilen och grannen och for in till IKEA, köpte mitt skåp och drog hem igen. Och upp med alla delar och ihop så stod där världens finaste och perfektaste skåp! Lyckliga jag! Och sambo tyckte också att det blev super!

 
 
Mitt härliga skåp måste dock ha den perfekta platsen från början, för man MÅSTE fästa den i väggen... Öppnar vi båda dörrarna nu så vippar det framåt så på onsdag kommer snälla svärfar och ska borra i betongväggen så att vi kan få fast den!
Men nu så har jag nog bestämt mig, här ser ni vart skåpet ska stå! (!) :)
 
Men då fick såklart allting annat åka omkring i lägenheten.. så det var nästan som på jobbet då man är tvungen att skylta om!
 
 
 
Missa inte mer bilder på instagram @ mantorpstos
-Lina 

Cupcakes!

 
I lördags var det födelsedagsfirande av Pia som fyller år idag! Grattis Pia! Och så fyller min fina mamma år i morgon så grattis till dig också Mammi <3
Så jag tog tillfället i akt att baka, som jag annars inte gör så ofta nu när jag försöker vara nyttig! Så med många moment och smaker så blev det tillslut två olika sorter: Chokladmuffins med Dumle och chocolatfrosting och hallonfyllda lakrits och hallon cupcakes med en fin liten blomma!

Här är resultaten
 
Min fina OBH som jag tar fram vid varje tillfälle jag får!
 
Cupcakes med karamellfärg för fin färg, urgröpta och fyllda med hallon. Toppade med en frosting som är smaksatt med salt-lakrits smak, dekorerade med svart strössel och en liten blomma.
 
Cupcake med mycket kakao, fylld med Dumle och toppad med chokladfrosting. Dekorerad med minimaränger.
 
Om ni är sugna på recept till något så är det bara att skriva en rad! :)
 
-Lina

Kuddfrossa

 
 
Har uppdaterat och gjort om lite i hallen, det är så kul! Man tröttnar aldrig på att fixa i ordning lite här o där!
 
Sedan har jag ju alla mina kuddar, jag älskar kuddar... Men man kanske ska få plats i soffan också... Så, bortsett ifrån de jag har i min korg på golvet fick några åka upp i fönstret!
 
 
 
 
 
 
-Lina

Härliga söndag!

 
 
 
Idag har här bakats! Har gjort Focaccia, som till lunch fick fyllas med kyckling och röd pesto! Mums! :)
 
               
          
 
 

Stockholm

 
 
Stockholm var fantastiskt! :) Är ifrån Urban deli, världens mysigaste "mataffär"!

RSS 2.0