Slutfinish!

Så, sista "arbetet" till mitt projektarbete, då va också det kapitlet över, skönt. Behöver dock fota en fram och baksida till arbetet.


Före.


Efter.


I går var det också mycket trevligt! Alla mina underbara tjejer hos Mirjam med god mat och mycket prat! På måndag kväll tar vi oss också en road tripp ner till Jönköping och Kajsa, med studiedag på tisdag så blir det en heldag med brudarna på stan där vilket blir lite annat än att bara springa runt här hemma! :)

-Lina 


Mini yrkesbevis

Så, lördagen började med skola faktisk. Öppet hus och miniyrkesbevis för vår del!



-Lina


Ranunkel

Måste också säga att det här är det enda jag yrar om på jobbet, jag verkligen älskar vita blommor, och vita Ranunklar!


Vårkänslor ?!

Jag börjar bygga upp ett hopp om att det ska bli hur fint väder som helst och att all snö ska smälta bort. Det räcker ju med kylan nu, dock känns det som att det är lite tidigt att sista snön faller i början på februari?

Med ett taget körkort så var det kapitlet över, skönt! Nu är det projektarbete (som faktiskt snart är klart) och yrkesbevis på gång. Blir nog bra, iallafall yrkesbeviset.

Vi fick en inbjudan till skolan om skolSM - floristik, så jag och en tjej i klassen ska åka ner till Malmö och tävla, det ska bli riktigt roligt. Det var en enskild uppgift och en som vi kommer jobba med tillsammans, de är båda hemliga.

Och, jag blev väldigt glad när någon sa till mig att februari ju bara har 28 dagar... vilket betyder att det INTE ÄR LÅNGT KVAR tills jag får min lägenhet, vet att det är de enda jag pratar om... men längtar som bara den :) Så det enda som shoppas nu är saker till hemmet, även om lite smink och kläder skulle behövas!











RSS 2.0