Fredag!

Tänka sig att veckrona går så fort.. vi  säger varje kväll när vi stänger att gjorde vi inte det här precis?Men hellre att dagarna gå fort än sakta, för snart är det vår!

I helgen ska det bara bli mys, men jag tjuvstartade lite häromdagen med en liten lyxbukett till mig själv!


Vita franstulpaner från vårat självplock och vita Ranunklar, my favorite!

Sen tycker jag egentligen att man ska ta vara lite på de roliga saker som man gör på jobbet, (nästan allt är kul!!) men att bevara lite sånt där som man blig nöjd med och vill kunna titta tillbakas på, så här är från gårdagens begravningsarbete, dock så var den klara bilden borta... får ta en ny senare!



-Lina

New Page baby

Så, nu har jag tagit mitt förnuft till rätta och lagt ner iallafall lite tid på bloggen! För jag är verkligen en riktigt bloggare *BLINK*!
Men, eftersom att min stil har ändrats så himlans mycket sen jag flyttade in i min lägenhet (vilket är ett år sedan ganska exakt, grattis till oss!) har jag tappat hela Shabby chic helt och hållet. Sen kom ju en sambo in också och för honom var väl den stilen inte heller helt hundra! Så nu har det blivit mycket mer personligt och ZINK-igt! Det är två personers hem nu, inte bara mina pysselstudio! Men som sagt zink, tyckte att det var ganska snyggt sådär med lite saker i början - nu består hela vårt hem av det! Men guu så himlans snyggit det är då! Så, en liten zinkpage här då!



 
Mina små älsklingar i köket, som faktiskt är en av få saker som får plats i köket!
Inte kan jag ju neka dom här! Från Teboden.



 
Helt enkla zinklådor som egentligen har lock som tillhör, från Panduro.
Med lite vit blackboardfärg så vart de supernice!


 
Lampskärm, Madam Stoltz. Kruka, Madam Stoltz.


 
Som om dom här aldrig varit på bild förut... Love my babies, Madame Stoltz.


 
Hemtrevligt i hallen, Zinktavla från Granit.


 
Här är boven, som stal mitt hjärta, Lite poet ni vet! MADAM STOLTZ.

Så har jag funderat lite, egentligen är det väl plåt.. eller är det zink? kanske är det samma sak. Värt att kolla upp kanske, det är fint iallafall. Och så kan jag också skriva och berätta att jag har en mycket efterlängtad möbel beställd från M.S. kommer snart från Formex mässan. Längtar!

-Lina

RSS 2.0