Greja o greja!

Som vanligt så ser det annorlunda ut hemma! Kan ju inte vara likadant hela tiden heller! :)


Nya och fina lampan, den liksom talade till mig! Såg en först när vi var på Zetas med jobbet (alldeles för dyr!). Såg den senare i Plaza tidningen (alldeles för dyr!), sedan i en butik i Linköping (alldeles för dyr!). Gick sen förbi butiken på lunchen en dag och då var det 25% på alla lampor (!) då bara var jag tyungen att ha den!! (fastän den fortfarande var ganska så ändå alldeles för dyr!) 
(MEN JAG HAR INTE ÅNGRAT MIG EN SEKUND EFTER DET!)


Sen är det så kul att det hänt så himlans mycket med Pellisarna, såhär var det för knappt två månader sedan... 

  
Såhär ser det ut idag! :)

Det känns bra nu, allt känns bra nu! Har en del på G och jaaa... det känns bra nu! :)

-Lina

Utflyktsdag!

Idag har det varit en riktigt utflyktsdag! Sambo och jag har åka omkring massor i det fina vädret, kollat på lillebror som spelat fotbollsmatch i både Fågelsta och Linköping, hälsat på sambos morfar, hälsat på kompisar, handlat, städat och varit ute o gått. Underbart, varför ligga hemma o vara stilla när man är ledig? Det är såklart då jag ska göra saker! Kan heller inte sova länge, det är lustigt - när man får sova länge så kan man inte det? Har dock alltid varit så, är så himlans mycket som jag har tänkt att göra också!
Som t.ex. städa och gå igenom förrådet tills vi flyttar, vilket är om ca tre veckor!!! Men det får vänta tills det är sämre väder! Funderar på när jag ska börja packa, vi ska bara till huset bredvid så jag känner på mig att jag kommer att komma igång sent...

Vi har iallafall börjat skriva listor. Listor är bra för man kommer faktiskt alltid på en massa saker under tiden (och jag glömmer dom lika fort!) så det är perfa att skriva upp!



Såhär ser planritningen ut, det kommer bli hur bra som helst! Vi va i veckan och valde tapeter och golv och så, men vi vet inte riktigt vad som ska bytas ut än eftersom att de inte hunnit besiktiga lägenheten då, men skulle få höra det i veckan :)

ÄR DET NÅGON SOM ÄR INTRESSERAD AV EN 3-SITS SOFFA OCH SCHÄSLONG (EKTORP IKEA) ?? 
Ska sälja det nu när vi flyttar då vi köpt en stor och fins divansoffa! jag tänkte lägga ut dem på blocket men även här- när gör man det? jag vill ju gärna ha soffa så länge som möjligt innan flytten men absolut bli av med den!!


Jag tror att det kommer bli super iallafall, men det är så lätt att få sig en bild i huvudet så jag vill bara dit nu och greja! Längtar som bara den!!

-Lina

RSS 2.0