Aprilfint!

Jag som inte kan hålla mig måste ändra om lite hemma, så efter påsken åkt ner så kom lite annat upp!


Liten vit Anemone i mina små vaser från Rum och Trädgårdsmässan!


Corockia - Zick-zackblomma. Nya älsklingen hemma!


Har sått passionsblommor, så att man kan äta frukterna sen. Ska stå på vår balkong ! :)

Pysselpyssel!

-Lina


Happiness is not a destination. It is a way of life.

Köpte en tavla över internet i måndags, den kom fort redan i onsdags! Så överlycklig tjej sprang upp i trappan hem efter jobbet o hämtade bilnyckeln och brummade upp till macken för att hämta ut mitt paket! Småsprang med det stora paketet under armen och hem fort för att öppna det! Och gissa vad, den va snyggare än jag hade tänkt mig! Jag är KÄR! Beställe från reformasthlm. se, otroligt mycket fina saker! 

 


Blev visst ett kuddfodral också, finigt!

-Lina


Påskförberedelser!

Sambo frågade var alla gula-rosa-gröna fjädrar var? MEN FINNS DET NÅGRA GULA ROSA ELLER GRÖNA HÖNOR KANSKE? Trodde väl inte det heller, men visst finns det vita o pärlehönor?? eller? Det är iallafall fint hemma hos oss nu! 



Visst tycker jag att det hör till med alla färger o fjädrar på påsken, men hos andra! Utan det skulle jag förstås inte få den där påsk känslan (vädret spelar såklart stor roll här också!). 
Jag vill ha det på mitt sätt- påsk är vår för mig:
Tulpaner! (behöver inte vara i massor med färger, det finns massor olika vita tulpaner! Dubbla/vanliga/stora/små/fransiga/papegoj- en hel värld!)
Sen en massa med kvistar inne! Jag kan abslout tänka mig björkris med fjädrar i, i min färgskala! Eller en stor kvist Magnolia eller Salix!
Ljust är det också och det gör så himlans mycket! Man vaknar innan klockan och har så mycket mer energi, jag helt enkelt älskar våren! 





     




Det gör så mycket då man bara flyttar runt på saker... I kind of love my boxes from GRANIT. Som borode öppna i Linköping tycker jag!


Så har vi självplock tulpaner på jobbet, snart är det slut för säsongen så jag var tvungen att unna mig lite! hållar faktiskt ganska länge! Tänk så överraskad man kan bli när det dyker upp rosa tulpaner buketten - tur att det var en mild rosa!


Bytte ut i dörrhjärtat lite, några ägg o fjädrar fick allt plats!

 
Färdigpyntat!

Det får väl vara uppe ett tag över påsk, sen ska jag bara längta till allting börjar slå ut o sommaren!

-Lina



Fix fix fix

Fick order att göra om min sänggavel, dock blev det inte så bra då jag mätte fel på 6 cm på två av alla plankor.. så de var lite kortare förstås! 
 


Så nu är det ditsatt två nya plankor (eller så ska jag erkänna att de har ett par år på nacken då de varit på plantskolan på jobbet!) , så färgen får torka så kan jag slänga upp den i morgon igen! Den står lutan mellan väggen o sängen bara, står ganska så bra så - man får ju inte gör för mycket hål i väggarna när man bor i lägenhet o speciellt inte när vi snart ska flytta!

Har haft en otroligt bra dag idag, vaknade ganska tidigt - tvättade, diskade, städat , hunnit med en joggingtur innan snö/regnet kom och så har jag hunnit påskpynta lite! Har också kastat lite saker- som jag aldrig använt eller kommer få någon användning av. Duktig jag är! Ska plocka lite, laga mat o sen är det dags för ett pass på gymmet, efter kan jag nog kanske ha lite energi kvar till att rensa garederoben!

-Lina

RSS 2.0