Sänggavel

Har i helgen gjort klart mitt länge önskade projekt, byggt en sänggavel. Har inte hittat någon som jag tyckt om sådär jättemycket, så jag gjorde en själv! Dock så mätte vi lite fel o sådär så den är lite ojämn... ska fundera på om jag orkar lägga mer energi på de gamla plankorna på jobbet (som inte går att skruva loss med skruvdragare) eller om jag ska låta det vara... Känns som när man ändå gör något så kan man göra det ordentligt, som jag brukar tänka.



Känns iallafall rätt i rummet. Gjorde lite egna tavlor också till hyllan över, gillar däremot inte hyllan.. den ska INTE med till nya lyan. Dit vi förresten ska nu om en timma o mäta lite så att vi kan beställa den stooora soffan som jag vill ha, där får vi plats att mysa i tillsammans. Måste då sälja min vita soffa och schäslong, någon som är INTRESSERAD?

OCH så har jag hittat en himlans snygg korg igen, men vart ska jag ha den?? Får väl leta plats i nya lägenheten! Från Lagerhaus är den iallafall, En sån vill jag ha...


Men så ska man ju ha användning av dem också, o jag har redan en till tidningar o en till vantar... vad kan jag mer ha i en korg??

Nu måste jag nog börja fundera på ett nytt projekt, det är ju hur kul som helst!

Rödhårig har jag blivit också, :) 

-Lina

Vårinspiration

Så efter att ha varit på mässa så var jag självklart tvungen att fixa lite hemma! Efter jobb idag så köpte jag hem en massa kvistar o tulpaner, och så väckte jag mina Pelargoner ! Det är faktiskt dags för det nu!


Mina finfina Appleblossom.

Så idag har det blivit en massa pyssel, städning och nu får jag lite egentid hemma som jag tänker spendera framför tv:n! Såhär fint fick det bli hemma hos mig idag!


Min fina zinkkorg från Zeta!


Lite små inköp från mässan!


Med lite tulpanlökar, dock vet ingen vilken färg som visar sig!


Lite avklippta Magnoliakvistar, det har alltid varit något visst med Magnolior- underbar! I brist på hög vas och i brist på att ha något i min lilla vas samling så fick det bli såhät, fullt med knoppar!


Jag har nog missat att skriva att jag nu sagt upp min (vår) lägenhet, för att jag o min lilla älsk ska flytta till en ny lägenhet, som är VÅRAN. Det är ju såklart vår lägenhet nu också, men det känns lite som mer min eftersom att jag bodde här först, så nu ska vi ha en lägenhet som är vårat hem :) Så den 1 juni så bär det av till huset bredvid, där ni! Haha, en lite större lägenhet - MED BALKONG. Det är det enda jag pratar om på dagarna, fråga bara mina stackars arbetskamrater som har hört tusen gånger att den ska renoveras och att jag ska ha jordgubbar o passionsblommor på balkongen... men det betyder massor! 

Så, nu är våren här tycker jag, och jag bara njuter ! 

-Lina   

Zeta trädgård/ Rum - och trädgårdsmässan

I torsdags så drog vi på jobbet iväg på en liten utflykt för inspiration och rolig/trevlig resa. Vi gick upp tidigt (!) och begav oss mot Stockholm, sedan hamnade vi på Zeta trädgård. Jag har aldrig varit där eller ens hört talas om den, men det var sååå fint. Det är något som jag kan rekomendera. Det är inte en trädgård alltså utan en butik med bommor/inredning och sedan deras stora plantskola. Nu var det precis innan de skulle dra igång uteavdelningen så det var i stort sett tomt på växter, vilket betyder att jag måste åka dit igen i sommar för att se allting ! 

Jag blev helt berusad av dess stil. För mig så var såklart butiken och inredningen det mest intressanta för mig. Under ett år så har min stil förändrats så mycket, men på senaste tiden så har jag kommit fram till att det är som en blandning av gammalt/nytt och industriellt. Och såklart hade den butiken allt det är. Det var helt otroligt! Jag blev kär på nytt! Var tvungen att ta en massa bilder såklart! 

       

Sedan bar det av vidare till Kistamässan - Rum och trädgård. En mässa för både privatpersoner som företag, och man kunde handla där direkt o ta med hem! Himlen var jag i! Så det blev alltså en del saker i bakluckan på bilen.. och riktigt fint hemma! 

  

Det var en mycket inspirerande dag, och jag känner hur det brinner i hjärtat för allt som har med det o göra, jag verkligen älskar mitt jobb!

-Lina  


Madam Stoltz

Har fått mina sängbord som jag längtat efter så mycket ! Fick snälla Jobbarkompisar som var på mässan att beställa dem till mig :) Åh så finigt det blev :)



I morgon blir det stan en sväng för att kolla in nya sängkläder, vill ha helgråa! Ett par ramar o en lampskärm också kanske..... :)


-Lina

Lördag.

Det är lördag och jag är ledig, så idag ska jag rensa ur min garderob. I många fall så skulle ju det innebära att jag rensar mina kläder... men det är just kläder som jag skulle vilja ha mer plats till! Jag som byter ut saker som står framme hela tiden tycker att min garderob är en rätt så bra plats för de som inte ska vara framme nu, dock är det ganska mycket saker... Säger Sambo iallafall, men så mycket är det faktiskt inte ...

Men ibland tar jag mitt förnuft till fånga och fixar lite faktiskt :) Så nu kör vi!!

Har också en efterlängtad sak att lägga upp sen!! Åh det är så finit så!

-Lina

RSS 2.0