Hall

Pyntat lite i hallen, det är svårt att bara få välja på ett par saker att ha framme. Men då har man en anledning till att ändra om ofta?

 
-Lina

Underbara söndag!

Trots en natt utan sambo hemma så har det varit en sån himlans bra dag! Vaknade supertidigt, 06.15 och satte igång med allt pyssel. Och det var lite extra mysigt då det var helt svart och tyst ute. Så jag satte igång och baka. Det luktar fortfarande gott i hela lägenheten!

Valnötsbröd
 
Lussebullar

Som ligger i en av mina nya och fina skålar ifrån LouiseInteriör.se . Älskar dom så att jag nog måste köpa fler.

Och så har jag, vad jag skulle vilja säga hav  (men vattendrag är det mer som)  av vita Hyacinter som snart står i blom och kommer dofta jul över hela lägenheten!
 Stjärna från jobbet, korg från Zetas.

Visst får man väl snart börja julpynta? Eller iallafall sätta upp stjärnor i fönsterna? Nästa helg är det ju 1:a Advent, men är det tidigt att sätta upp det nu kanske ?

-Lina

hallen

Efter mycket jobb, letande och flyttande av saker är jag så nöjd med vår hall! kanska skulle önska mig en lampa till hallen som ska få pryda väggen... där golvlampan är idag! :)

 
Denna i grå skriker efter min vita vägg!!
-Lina

Hösten spenderas i soffan!

Nu har jag gått ner på halvtid under vintern som kommer kännas lustigt och tråkigt samtidigt som det är helt okej då jag får mycket mer tid till att greja hemma, träna och träffa vänner och familj! OCH såklart pluggandet! Det är så roligt och just nu lär jag mig allting om färgsättning, hur kul som helst! :)

Nu har jag senaste veckorna jobbat på att få till min myssoffa som jag ville ha till hösten, och en massa filtar och kuddar har kommit till och det är perfa nu! :) Här ska spenderas många timmar med ljus och böcker! :)

 
-Lina

RSS 2.0