Halv åtta hos mig!

Jag och mina Sya tjejer har kört igång med halv åtta hos mig! :) Alla ska alltså göra en trerätters middag! Så ikväll är jag först ut, och jag har grejat hela dagen! :) Här har ni min meny:

Förrätt:
Haloumitoast med fräsch sallad.

Varmrätt:
Fylld kycklingfilé med matigt bakverk samt bearnaisesås och basilikasås.

Efterrätt:
Linas chokladtårta med sommarbär.

Bilder på maten ska ni förstås få senare, ni kanske kan kolla på Instagram då detta kommer att uppdateras! :) ( @homeby_lina)

Vi har inte sagt att vi ska gå in för det sådär jättemycket utan bara egentligen ha en trevlig trerätters och mysig kväll, men jag har haft hela dagen att pyssla så det blev lite mer än jag tänkt... men här är i alla fall min dukning, jag kom såhär i efterhand fram till att det är mycket grönsaker och kryddor som tema genom hela middagen!

 
Trevlig lördag! :)

-Lina

Sinninga Puppy Ears

Vill bara visa en så himlans fin växt, en Sinninga "Puppy Ears". Lättskött och len som ett hundvalps öra! Detta är tre stycken som jag satt ihop i en glaskruka!

 
-Lina
 
 
 

Sovrum!

Nu känns vårt sovrum så himlans bra!! Jag har gjort om en del senaste tiden, och nu är det klart! Nu får det vara såhär!

Vi har fullt av gamla lastpallar på jobbet och med världens snällaste sambo som hämtar mig och hjälper mig att bära så kunde det inte gått bättre!

Så, mysbelysning är klar och en högre säng med snygga lastpallar som stomme, nu skulle jag kunna bo där inne för jämnan! :)


RSS 2.0