Hall-göraom-dags!

Det har varit så skönt att vara ledig idag, för jag har hunnit med en massa saker! Men dagens höjdpunkt var att få hämta lillebror och gå o mysa med honom på stan :) Min lilla 10-åriga lillebror :) <3

Och så har jag gjort mig av med min garderob! (Så långt bort som två dörrar bort till min lilla granne! Mycket smidigt!) Så nu är det tomt... men i morgon så... kommer det en loten uppdatering! :)


INNAN

JUST NU

I MORGON - ja det går ju inte att se nu :)

Idag har jag också hjälpt Lollo snuttan att sy upp hennes gardiner, de va bara 80 cm för långa... !
Måste också tillägga att mina bilder är så himlans proffsigt tagna.. lika o så ... Får nog be min kära Amanda om lite hjälp tror jag, så att de iallafall ser lite vettiga ut eller i samma ton kanske :) !

-Lina  


skyltning

Det är när man får göra om något som det känns bäst, när någonting blir så mycket bättre än det var innan - det är då jag blir nöjd. Just förändringar är roligt och det känns så bra att få uttrycka sig lite kreativt. Det går verkligen i perioder, men det är kanske för att jag gör det på jobbet hela dagarna (vilket förstås är underbart!). Men nu har jag kastat ur mig alla tankar för pojkvän, son såg bara lite rädd ut... ;)

Denna vecka får jag min älskade lampa, hoppas jag :)  Har lämnat in den hos smeden i TF som har hjälpt mig att tillverka o skapa min alldeles egna lampfot. Det kommer att bli så snyggt! Den ska få stå ni vårt vardagsrum, så då måste nog lite annat bytas ut o flyttas runt.. kul!

Häromdagen skyltade jag om lite på jobbet!

Det är lite svårt att få en helhetsbild av det när man bara ser det på bild! Men det är lite gamla pallbockar med färgstänk och gamla lastpallar! Blev bra tycker jag!

Satt o tittade lite på nätet förut o hittade ett kommande projekt, någon gång i ett kommande stort sovrum!

Iallafall sängramen!

Och så har jag länge kollat in ett skåp på jobbet som är så snyggt! Även mannen tyckte om det! Så i morgon ska jag lyckas tömma en stor garderob o bevisa att den inte behövs... (den gör kanske det egentligen) :) .

-Lina

Jobb

Nu börjar hösten smyga in sakta men säkert... Det är både härligt när alla säsongssaker och blommor kommer samtidigt som det är lite för tidigt ! Men vi fick hem en såå snygg Echeveria! - 



För ett par månader sedan så var jag och en arbetskamrat kvar efter jobbet och planterade lite potatis och annat smått o gott! Och idag så drog vi upp dem, ganska så fränt ändå att odla egen potatis, eller att ha testat det iallafall! :) 



I morgon så bär det av mot Jönköping för lite inspiration och mys (säkerligen lite shopping också.. ) med Amanda, hur härligt som helst! :)

-Lina  


RSS 2.0