Moodboard

 
En lite sneak på mina uppgifter på kursen, det är kul när man får jobba med en stil som man tycker väldigt mycket om ! :)

-Lina

Tolix

Det är alltså de här som jag vill ha in i lägenheten.. Fyra stycken som skulle passa helt otroligt bra till vårt köksbord. Tolix :)

De finns i olika färger hos ESQ, och jag bara vill ha dem!!


Pärlhyacinter

Jag har faktiskt bara fyra plantor hemma än så länge. Man får liksom aldrig nog... Hemma känns det ganska vårligt men ute är det iskallt!

Och jag är så sugen på att göra om här hemma, om jag bara kan få in sambo på samma spår...

-lina


Ny matta!

 
Jag undrar hur många mattor jag köpt de senaste året... Men det gör så mycket med ett rum med en klick av mönster och liv!
Och så måste jag rekomendera Lagerhaus som har väldigt bra sortiment och kvalité på mattor. Puss på dem!

 
 

 

Dymo.

Under den lilla vistelsen i Jönköping för ett tag sedan så införskaffade jag mig en Dymo! Det blir såå snyggt med lite ettiketter här och där. De sitter överallt nästan, sambo är så glad så! :)

 
-Lina

Ser våren långt där borta!

Nu längtar jag till våren, det börjar komma en massa lökar och växter som gör det så härligt och lockar verkligen!

Vi har också börjat med tulpaner på självplock på jobbet, det är underbart att få knipsa sina egna ! Och knastret, hur det låter när man håller i dem- jag vill ha vår nu!
Och så är mina egna tulpaner som jag i höstas planterade i krukor och satte ner i lökkällaren pågång! Men de får stå kvar där nere till mars april, så ska jag ta hem dem o låta de växa på min balkong! :)

Så- skynda dig nu våren!!
-Lina


plock o plock

Nu har jag städat och plockat och grejat i två dagar, så skönt det känns med ett fint hem! :)


Instagram

Här kommer lite instagram bilder från min senaste månad, följ gärna mig där : @mantorpstos

-Lina


Galgar

Visst kan galgar se rätt så trista ut? Speciellt när man ofta har 15 olika sorter!

Så jag tänkte att det kunde vara kul att styla dem lite, inte för mycket men bara ett litet uppfriskande! :)

Jag hade tänkt mig att jag skulle hitta ett band av skinn, men det var inte det enklaste! Så jag och mannen i tygaffären kom fram till att det blev snyggast att köpa tyg och bara klippa i remsor! Hur enkelt som helst. Så lite lim och hårt lindat (så man får riktigt sådär kramp i handen som när man håller en stooor Blombukett länge ni vet), fick de torka och sedan pryda vår hall!

-Lina


Nytt och friskt!

Idag har det storstädats och julen har fått åka tillbaka ner i kartongerna! :) känns ändå ganska skönt att se framåt och mot den vår vi har att vänta!

Idag pillade jag ihop en härligt slags Thuja som jag hoppas ska klara sig bra inomhus. Jag planterade dem direkt i krukan för att det ska hålla fukten bättre och för att ge mer utrymme för rötterna.

Idag är jag också stolt över mig själv, idag ville jag knappt gå ifrån gymmet. Det va så kul så jag hade kunnat hålla på hur länge som helst! Och så en promenad på det ute i det vackra vädret. En sån skön ledig dag!

Trevlig helg alla fina! :)

-Lina


RSS 2.0