Sovrum!

Härom dagen la jag ut en bild som sneakpeak på vad komma skall! Jag har ju köpt något så fint i metall som jag bara älskar så himla mycket! Förstås är det en lampa!

Så idag har jag städat och fixat i sovrummet! Här kommer en bild bomb! :)
 
     
   
 
      
   
         
   
 
 
-Lina
 

Lördag!

Ibland är det så skönt och roligt att bara vara hemma och greja själv och städa och göra fint! Jag tycker så mycket om mitt hem. Och hur viktigt är det inte egentligen? För det är ju jag som ska bo här! (och min fina mys sambo förstås!) <3

Idag har jag pysslat med en massa saker som jag länge tänkt att jag ska göra! :)
jag började med att fixa en kartong till hallen för att dölja propparna som sitter över hatthyllan.. här ser ni hur det blev, tyvärr är det dåliga bilder då det är en så mörk hall! :)
 
Och så gav jag mig på att göra batik hemma. Det var så länge sedan jag gjorde det, i mellanstadiet!
Så jag tog två vita örngott och färgade, det var inte alls svårt om man har allt material! :)


Jag är jättenöjd ska jag säga, och det var riktigt roligt! :)
 
-Lina

Odla!

Nu har jag väntat länge nog! Jag börjar alltid för tidigt att så fröer... och som vanligt har jag nu redan sått flera omgångar - och fått kasta!
Men nu måste jag väl ändå kunna så! Så allting är satt.. och jag räknar med att kunna sätta ut det på min balkong när frostnätterna är över.
 
 
Det växter bland annat tomat, två olika sorters brocoli och en hasselnötspelargon!

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge säger man ju, och åh vad jag har väntat på Corokian!! En så himlans härlig och vacker växt! jag skulle kunna ha bara sånna här hemma hos mig! :)

 
Underbara Zickzackbuke!
 
-Lina

Tulipanerna

Så, ni har fått läsa om hur jag i höstas satte tulpaner och påskliljor i lökkällaren på jobbet. DET BLEV JÄTTEBRA!! Här har ni slutresultatet som jag fick njuta av hemma under hela påsken! :)
 
 
-Lina
 
 

RSS 2.0